2024-04-24 12:00:00

Dünya genelinde çocuklara insani ve gelişimsel yardım sağlamaktan sorumlu bir Birleşmiş Milletler kuruluşu olan UNICEF tarafından Kayseri’de Eğitim Sektörü Çalışma Grubu koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Novotel’de gerçekleştirilen ve Abdullah Gül Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu ile Dr. Öğretim Üyesi Sümeyra Ayık’ın katıldığı toplantıda Kayseri’deki yabancı uyruklu çocukların eğitime erişimi konusunda yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantıda UNICEF ve Abdullah Gül Üniversitesi temsilcilerinin yanısıra Erciyes Üniversitesi, Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayseri İl Göç İdaresi ve bu alanda faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.